X
تبلیغات
خــــــــــاله ریـــــــــزه

خــــــــــاله ریـــــــــزه
تجربه های آشپزی خاله ریزه 
قالب وبلاگ

آموزش این نوع ژله رو تو هر وبلاگ یا انجمن آشپزی میشه پیدا کرد خیلی سخت نیست فقط حوصله میخواد.این اولین ژله تزریقی من بود که دیشب درست کردم و امروز صبح از ظرف جداش کردم و ازش عکس گرفتم.حالا مراحل کار خودم رو توضیح میدم.

مواد لازم

سرنگ 5 سی سی

ژله ی بی رنگ برای پایه ی کار مثل آلئوورا یا کم رنگ مثل آناناس و موز.من چون آلئوورا پیدا نکردم از ژله ی موز برای پایه ی کارم استفاده کردم.

ژله ی رنگ قرمز (انار یا تمشک قرمز یا آلبالو یا ... ) برای گلبرگها.من از ژله ی تمشک قرمز مارک دراژه استفاده کردم

ژله ی سبز ( لیمو یا .... ) برای برگ ها.من از ژله لیمو استفاده کردم.

خامه ساده

رنگ خوراکی قرمز.سبز.زرد (به جای رنگ زرد از زعفرون هم میتونین استفاده کنین)

مراحل کار

این نکته رو اول بگم که ظرفتون حتما باید شیشه ای ساده باشه تا بتونین طرح هایی رو که با سرنگ تزریق میکنین رو ببینین پس ژله ی پایه که همون آلئوورا یا موز هست رو داخل یک ظرف شیشه ای میریزیم و میذاریم تو یخچال 3ساعت بمونه و حسابی سفت بشه.

بعد 2ق غ از ژله ی سبز و2 ق غ از ژله قرمزمون رو در ظرفهای جداگانه با رنگهای خوراکی مخلوط میکنیم و با نصف لیوان آب جوش به روش بن ماری حل میکنیم و میذاریم تو یخچال تا تقریبا مثل سفیده تخم مرغ سفت بشه( نباید خیلی سفت بشه)

حالا ژله ی پایه رو از یخچال در میاریم.

2 ق چ خامه رو با مقداری رنگ زرد مخلوط میکنیم و سوزن سرنگ رو برمیداریم و به داخل سرنگ میکشیم.بعد مجدد سوزن رو میذاریم و خیلی آروم و با دقت از مرکز ظرف(حتما از مرکز ظرف)شروع میکنیم به تزریق خامه و همینطور که سرنگ رو از ژله بیرون میاریم آروم خامه رو هم تزریق میکنیم.یک دستمال هم باید داشته باشین تا اضافه هایی که از ژله بیرون میزنه و روی سطحش میریزه رو پاک کنین.این کار رو تکرار میکنین تا پرچم پربشه.بعد سرنگ رو میشوریم و ژله ی قرمز رو یا 2 ق چ خامه مخلوط میکنیم و به سرنگ میکشیم سر سرنگ رو میذارم.گلبرگها رو از مرکز و به صورت مایل تزریق میکنیم(حتما از مرکز و به صورت مایل ) تا طبیعی به نظر بیاد بعد هم 2 ق چ خامه به رنگ سبزمون اضافه میکنیم وبرگها رو باز هم از مرکز و مایل تزریق میکنیم.

دوباره ژله پایه رو توی یخچال میذاریم تا مواد تزریقیمون خودشون رو بگیرن و سفت بشن.یه دیگ آب جوش بر میداریم کاسه رو داخلش میکنیم تا ژله شل بشه و بعد تو ظرف مورد نظر برمیگردونیم.

چند نکته:

باید ظرف سرو تون رو خیس کنین که آگه ژله وسطش قرار نگرفت بتونین ژله رو به مرکز ظرف سُر بدین.

برای زیبایی بیشتر کارتون میتونین ژله ی سفید با شیر درست کنین و بعد اینکه مار تزریقتون تموم شد انتهای ژله بریزین و بذارین خودش رو بگیره تا کار گل خودش رو بیشتر نشون بده.

من به جای این کار از پودر نارگیل استفاده کردم.


موضوعات مرتبط: ژله های خاله ریزه
[ دوشنبه یازدهم مهر 1390 ] [ 11:14 ] [ خاله ریزه ] [ ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

اینجـــــا از آشپـــــزی هــام میگـــم...
k h a l e . b l o g f a
تمام آموزش های آشپزی ای که میذارم حداقل یه عکس از غذایی که خودم درست کردم رو میذارم.اگر دیدین یکی از پستها عکس نداره صفحه رو ریفرش کنین.
لینک دوستان