X
تبلیغات
خــــــــــاله ریـــــــــزه

خــــــــــاله ریـــــــــزه
تجربه های آشپزی خاله ریزه 
قالب وبلاگ

برای کیک پایه روی " کیک های خاله ریزه کلیک کنید " آموزش کیک اسفنجی (دستور خانم طوروسیان) براتون نمایش داده میشه.بعد خامه کشی با چوب کبریت طرح انگری برد رو روی کیک م پیاده کردم و با شکلات آب شده از روی خط هایی که کشیده بودم رفتم و بعد خامه های رنگ شده رو در محل های مناسب ریختم.

برای رنگ زرد منقار ش از زعفرون برای استفاده کردم و رنگ صورت ش هم رنگ خوراکی ویلتون و خامه ست



اینم سوپ ورمیشل با مواد موجود داخل یخچال

هویج رنده شده رو با مقداری پیاز داغ  و روغن زیتون و زردچوبه تفت دادم.سبک که شد بهش سیب زمینی رنده شده اضافه کردم و مقداری تفت دادم بعد هم آب و استاک گوشت و ترکیب( روغن و رب گوجه و گوجه تازه و زردچوبه) رو اضافه کردم و 1 مشت هم زرشک. اواخر پخت نمک و فلفل و ورمیشل رو بهش اضافه کردم. 


برای ناهار هم جوجه کباب تابه ای همونطور که قبلا آموزش داده بودم درست کردم.

گوجه و بادمجون که قبلا گفتم چطور آماده میشه

هم خیلی لذیذه هم برای غذای خشکی مثل کباب یک دورچین فوق العاده ست

این رو هم من از خودم اختراع کردم و خیلی دوستش دارم و تاحالا بارها درستش کردم

مقداری آلوچه ی ترش رو با قیصی میخیسونم و خوب میشورم

بعد اینها رو به همراه مقداری پیاز حسابی تفت میدم و 1 استاک گوشت میندازم توش با نمک و فلفل تا بپزه و خوب جا بیوفته

هرچی ترش تر میخواین نسبت آلوچه رو به میزان قیصی بیشتر بگیرین و برعکس هرچه شیرین تر میخواین میزان قیصی رو بیشتر در نظر بگیرین

برای این ناهار سالاد شیرازی هم درست کرده بودم که ازش عکس نگرفتم


موضوعات مرتبط: کباب های خاله ریزه، آشپزی سنتی خاله ریزه، آشپزی من درآوردی خاله ریزه، مناسبت ها و اخبار خاله ریزه، کیک های خاله ریزه، آش ها و سوپ های خاله ریزه
ادامه مطلب
[ یکشنبه سی ام مهر 1391 ] [ 8:21 ] [ خاله ریزه ] [ ]

اين پودر خوشعطر و خوشمزه براي تهيه ي کيک پرتقالي و نون و هر چي که دلتون بخواد خوش بو بشه عاليه

پوست پرتقال هاتون رو دور نريزين!:fekr: با چاقو سفيده ي اونها رو ازشون جدا کنين و پوسته ي نارنجي رنگش رو خلالي کنين و روي سيني پهن کنين

من چون زمستونها اين کار رو ميکنم سيني رو زير بخاري ميذارم و معمولا بعد 4 روز خشک خشک ميشه و ميريزمش تو آسياب و پودر ش ميکنم:ok:

اصلا تلخ نيست و اونقدر خوشعطره که دلتون ميخواد خالي بخورينش!

تو تمام رسپي هايي که از پوست پرتقال تازه استفاده ميشه ميزانش کمه چون باعث تلخي ميشه ولي وقتي اين پودر رو داشته باشين با خيال راحت ميتونين هرچقدر که خواستين توي کيک يا نون  بريزين :paresh:


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه، نان ها و شیرینی های خاله ریزه
[ جمعه بیست و هفتم مرداد 1391 ] [ 0:7 ] [ خاله ریزه ] [ ]

این کیک رو با یک روز تاخیر به مناسبت تولد مامانم درست کردم{Laie_7} اولش قصد نداشتم کیک حجمی درست کنم.راستش مامان جون ازم خواست مقدار ژله ش خیلی زیاد باشه و این باعث شد رطوبت کیک بره بالا و کیک م اصلا رو پای خودش نایسته.:khejalati:این باعث شد که من دربرابر یک عمل انجام شده قرار گرفتم تا استعدادم در زمینه ی تهیه ی کیک حجمی شکوفا کنم!!:yes:

 دست بکار شدم و با یک چاقوی تقریبا کند آشپزخونه کیک رو گرد کردم!:khoshgel:حالا نمیدونستم این کیک گردم رو چطور تزیین کنم این شد که گذاشتمش تو یخچال و یه روز بعد تولد مامان یهو به ذهنم رسید باهاش کفش دوزک درست کنم :shadi:

برای تنه کفش دوزک از کیک اسفنجی خانوم طوروسیان استفاده کردم(قبلا دستورش رو گذاشتم) و برای سر ش هم از کیک کاکائویی فوری استفاده کردم.:tavallod:اینم دستورش

4 قاشق غذاخوری آرد.....1 عدد تخم مرغ...4 ق غ شکر....پودرکاکائو 2 ق غ....شیر 3 ق غ....روغن مایع 3 ق غ....ب پ 1 ق چ

اول مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم و  تخم مرغ و روغن و شیر رو هم اضافه میکنیم و با ویسک هم میزنیم. 20 دقیقه میذاریم تو فر و بعدش آماده ست

من این کیک رو نصف کردم و به شکل سر برای کفش دوزک فرم دادم خرده های اضافه ی کی رو با ژلاتین رقیق به صورت خمیر در آوردم و جاهایی که لازم بود رو با خمیر پر کردم.:paresh: برای روکش سرش هم از گاناش شکلات تلخ استفاده کردم


گاناش شکلات تلخ

100 گرم خامه فرم گرفته

100 گرم شکلات تلخ

خامه رو به روش بن ماری(حرارت غیر مستقیم) آب کردم و بعد شکلات های خرد شده رو بهش اضافه کردم.خوب که باهم مخلوط شدن و حسابی هم زدم گذاشتم مدت کوتاهی تو فریزر 2 تا 3 دقیقه موند تا دوباره حالت خامه ی فرم گرفته رو به خودش گرفت و روی سر کفششدوزک مالیدم.:Ebraz Doosti:

برای شاخک ها و خال های پشتش هم از گوله های همون کیک شکلاتی که به صورت خمیر در آورده بودم استفاده کردم! :ok:پایه ی شاخک ها نی پلاستیکی هست که روی اون رو هم کلا گاناش زدم:khaneh:

فکر کنم کامل توضبح دادم دیگه{connie_1}

اون ژله ی سبز و پودر پسته ی روش هم  چمنه!!{3 (83)}


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ چهارشنبه یازدهم مرداد 1391 ] [ 19:7 ] [ خاله ریزه ] [ ]
اینم کیک تولدم:nini:

بادستور کیک اسفنجی خانوم طوروسیان که قبلا آموزش ش رو گذاشته بودم براتون

 و اینبار سه لایه خامه کشی کردم:fekr:

روی کیک رو هم با شکلات آب شده و ژله ی نیم بند شده تزیین کردم:okey:

روز تولدم هم نون ایتالیایی پختم و هم آش ساک و هم این کیک رو! حسابی خسته شده بودم و بعد افطار نشستم و با بی حالی این رو تزیین کردم و  اینقدر خسته بودم که گفتم مامان بذارش تو یخچال فردا بخوریمش!! ولی به اصرار مامان بیدار موندم و با چایی کمی ازش خوردم:khobam:...جاتون سبز:dokhtar:


دستور اون نون ایتالیایی و آش ساک رو هم میذارم انشالله:kafkaf:


عکس کادو هام تو ادامه مطلب هست هرکی میخواد بگه تا بهش رمز بدم:samt:


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
ادامه مطلب
[ جمعه ششم مرداد 1391 ] [ 14:36 ] [ خاله ریزه ] [ ]

خیلی وقت بود میخواستم این کوکی ها رو درست کنم و نمی شد تا اینکه یه روز قبل نیمه شعبان کوکی میکری رو تو وبلاگ دوست هنرمندم آشپزخونه سپیده دیدم و با خودم گفتم, من که میخوام کیک بپزم برای نیمه شعبان الان بهترین فرصته که این ها رو هم درست کنم.فقط خیلی چسبنده بود و برای من که با تعداد زیاد درست کرده بود خیلی کلافه کننده بود!

دوبار با همین میزان مواد....یک بار ساده و بار دوم کاکائویی

روی ساده ها پودر پوست پرتقال ریختم و روی کاکائویی ها هم خلال بادوم

احتمالا برای دفه ی بعد پودر پوست پرتقال رو تو کل مایه کیکه ساده میریزم باید خوشعطر و جالب بشه


مواد لازم


آرد....2 پیمانه

شکر....1/5 پیمانه

روغن مایع....3/4 پیمانه

تخم مرغ ....3 عدد

شیر......3/4 پیمانه

بیکینگ پودر....یک قاشق مرباخوری سر صاف

وانیل.....1/4 قاشق چایخوری


همه مواد رو با همزن دستی مخلوط کردم و با قاشق غذاخوری ریختم داخل شبکه های ساندویج سازم که از قبل داغ شده بود و حسابی کفش رو چرب کردم


حدود 4-5 دقیقه کوکی ها آماده میشه

دوتا کیک اسفنجی درست کردم با دستور خانوم طوروسیان که قبلا آموزشش رو گذاشته بودم و عکس شون رو تو ادامه مطلب گذاشتم

نذر همه قبول,دعای همه مستجاب و خدا از همه مون راضی باشه انشالله


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه، نان ها و شیرینی های خاله ریزه
ادامه مطلب
[ یکشنبه هجدهم تیر 1391 ] [ 10:34 ] [ خاله ریزه ] [ ]
دستور این کیک رو از انجمن آشپزی مون,انجمن روزمنو, گرفتم.

بعد اینکه این رو خوردیم داداشم گفت این کیکه از کیک قبلی هات(شیفون 4 تخم مرغی) خیلی بهتر شده.....گفتم چرا؟؟؟ گفت اون زود تموم میشه!!:10:

خوب بریم سراغ آموزش.........یه چیزی که خیلی مهمه اینه که شما باید این میزان مواد رو نصف کنین و بریزین  تو 2 تا قالب 23 سانتی و بعد بذارین تو فر!........من نصف مواد رو درست کردم تو 1 قالب 23 سانتی

تخم مرغ خنک 6 عدد، 

پودر قند 300 گرم ، 

آرد قنادی 300 گرم ، 

بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف ، 

نمک نوک قاشق چای خوری ، 

وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ، 

آب جوش نصف پیمانه . 

طرز تهیه : 

فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود. 
کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است ). 
آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند. 
زرده و سفیده ها جدا . سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود . 
زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود . 
همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود . 
مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود . 
کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد.

عکس از مراحل کار به همراه توضیحاتی کوتاه در ادامه مطلب


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
ادامه مطلب
[ شنبه دهم تیر 1391 ] [ 15:37 ] [ خاله ریزه ] [ ]

{6 (42)} این کیک رو به مناسبت تولد خواهر گلم سرآشپز سپیده ی عزیزم پزوندم{Copy of cheerleade:

سپی جونم خیلی حیف شد که پیشم نیستی تا باهم بخوریمش{3 (73)}

امیدوارم به عنوان یه کادوی کوچیک از طرف آبجی ت بپذیری{birthday}

{227}{3 (39)}سرآشپز سپیده تولد وبلاگ ت مبارک{3 (39)}{227}

{wavemulticolor}{wavemulticolor}


توضیح کوتاه وشاید مفید برای تهیه ی کیک در ادامه ی مطلب


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
ادامه مطلب
[ دوشنبه پنجم تیر 1391 ] [ 23:38 ] [ خاله ریزه ] [ ]

دستور این کیک رو از انجمن آشپزی روزمنو گرفتم

شکر صد گرم (من نصف این مقدار ریختم چون به جای میوه از مربا استفاده کردم)

کره هشتاد گرم(در دمای محیط)
تخم مرغ دو عدد(بزرگ نباشه)
وانیل یک ق چ
آرد دویست گرم
ب پ نصف ق چ
نمک نصف ق چ
میوه برای کیک به دلخواه (من از مربا آلبالو,مقداری گلابی از رانی گلابی و پودر پوست پرتقال استفاده کردم)

کره و شکر رو میزنیم تا پفی و روشن بشه
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و بعد از هر اضافه کردن کاملا مخلوط میکنیم
وانیل را اضافه و مخلوط میکنیم
آرد و ب پ و نمک رو کم کم اضافه و مخلوط میکنیم(من اینجا 2 قاشق چای خوری پودر پوست پرتقال ریختم تا خوش عطر بشه خمیر کیکم) تا خمیر تقریبا منسجم اما شلی به دست بیاد(خمیر به دست میچسبه اما مثل مایه کیک روان نیست)

خمیر رو به دو قسمت تقسیم کرده, لای کاغذ روغنی یا پلاستیک(ترجیحا کاغذ روغنی) گذاشته و پانزده دقیقه در فریزر میگذاریم
در این پانزده دقیقه, فر را روی 180درجه سانتی گراد(350 درجه فارنهایت) گرم میکنیم, قالبمون رو چرب و آرد پاشی میکنیم و میوه های دلخواهمان را خورد میکنیم

خمیر ها رو از فریزر در میاریم, یکی از خمیر ها رو کف قالب پهن میکنیم(بهتره یکی از خمیر ها رو کمی بیشتر بگیریم که برای کف قالب پهن میکنیم کمی دیواره ها رو هم بگیره) میوه هامون رو روی خمیر میریزیم

 و سپس خمیر دوم رو میاریم, از خمیر دوم گوله گوله بر میداریم, تو دستمون گرد میکنیم و کمی پهنش میکنیم و روی کیک میذاریم, تا کیک رو بپوشونه (نه الزاما همه کیک رو) 

رومال کیکم زرده تخممرغ + 2 قاشق غذاخوری زعفروون هست

 سی تا چهل دقیقه هم تو فر میگذاریم.

وقتی کیک پخت اجازه میدیم پنج دقیقه خنک شه و بعد از قالب خارج میکنیم و نوش جان میکنیم


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ دوشنبه بیست و نهم خرداد 1391 ] [ 16:24 ] [ خاله ریزه ] [ ]

4 تا تخم مرغ

3 لیوان آرد

1 لیوان (یا بیشتر ) شکر

1 لیوان شیر

1/2 لیوان روغن مایع

1 ق مرباخوری بکینگ پودر

1/2  قاشق چای خوری وانیل شکری

1 لیوان آلبالو بی هسته

وانیل+تخم مرغ+شکر رو بزنید تا پف کنه حساااابی.شیر و روغن رو اضافه کنین.آرد و بکینگ پودر الک شده رو هم به تدریج اضافه کنین و با لیسک دورانی هم بزنین.

من نصف مواد رو ریختم تو قالب بعد نصف آلبالو ها رو با باقی مونده مایع کیک قاطی کردم و ریختم تو قالب.روی کیک رو هم کشمش,باقی مونده آلبالوها و خرده های گردو ریختم.


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ یکشنبه چهاردهم خرداد 1391 ] [ 1:34 ] [ خاله ریزه ] [ ]
اینم کیک گردویی!

خوش طعم,خوش عطر,خوشمزه!


کاکائو 1 قاشق غذاخوری

هل 1 قاشق مرباخوری پُر

آرد 1 پیمانه (150 گرم)

پودر گردو 1 پیمانه (120گرم)

شکر 1 پیمانه (200 گرم)

تخم مرغ 6 عدد ( من با 5 تا درست کردم احتمالا با 4 تا هم مشکلی پیش نمیاد!)

کره 100 گرم (من با 50 گرم درست کردم!)

بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

وانیل به مقدار لازم

فر رو روی 180 درجه گرم کنید و قالب رو آماده کنید.Smile

کره + شکر رو خوب هم میزنیم تا پفکی و کرم رنگ بشه. زرده و سفیده رو از هم جدا میکنیم. زرده + وانیل و هل به مخلوط شکر و کره اضافه میکنیم و هم میزنیم تا سبک بشه.

سفیده رو هم با همزن تمیز, میزنیم تا پفکی بشه و فرم بگیره!Wink

1/3 آرد رو 1/2 گردو و پودر کاکائو رو به مخلوط کره و زرده اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیمبه آرامی نصف سفیده رو اضافه کرده و دورانی و با احتیاط هم میزنیم.باقی مانده آرد,گردو و سفیده رو هم اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.در قالب ریخته و به مدت 1 ساعت(یا بیشتر بسته به نوع فر شما) بماند.

موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ چهارشنبه دهم خرداد 1391 ] [ 11:28 ] [ خاله ریزه ] [ ]

این هم دومین تجربه ی من در پخت کیک تر هست

می خواستم کیک درست کنم به داداشم گفتم چه کیکی درست کنم برات؟ اونم گفت کیک خامه ای! همونی که قبلا درست کرده بودی خیلی خوب بود!!Talking

منم مدتها بود که دلم میخواست کیک با روکش ژله درست کنم دیدم الان بهترین فرصته که پخت این مدل کیک رو هم تجربه کنم و دست به کار شدمnew03

دستور کیک پایه باز هم یک کیک شیفوون 4 تخم مرغی هست که از وبلاگ آرزو گرفتم

تزیینش هم با ژله و مربا آلبالو هست

تخم مرغ 4 عدد

آرد 1 و نیم لیوان

شکر 1 لیوان سرخالی

بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

وانیل 1/8 قاشق چای خوری

آب کمی کمتر از 1/4 لیوان

روغن کمی بیشتر از 1/4 لیوان

آب و روغن روی هم باید 1/2 لیوان بشه

تخم مرغ رو با شکر و وانیل به مدت 10 دقیقه با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ بشه و دونه های شکر کاملا حل بشه.

1 لیوان آرد و به همراه بکینگ پودر داخل مواد تخم مرغمون الک میکنیم و هم میزنیم بعد آب و روغن رو اضافه میکنیم و درآخر هم نصف لیوان آرد باقی مونده رو اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم

حالا مواد رو داخل قالبی که ته اوون کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و طبقه وسط فر به مدت 1 ساعت با درجه حرارت 170 میذاریم تا بپزه

*داخل کیکم خرده های گردو و پودر نارگیل ریختم


توضیحات و عکس از مراحل کار به اضافه ی چند نکته ی مهم درباره ی اصول پخت کیک شیفون در ادامه ی مطلب هست


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
ادامه مطلب
[ دوشنبه هشتم خرداد 1391 ] [ 23:10 ] [ خاله ریزه ] [ ]
با اجازه از سرآشپز سپیده 
آموزش و روش تهیه ی کیک رو از وبلاگ سرآشپز سپیده کپی میکنم 

این کیک رو 5شنبه گذشته درستیدم!خاله عزیز و دخترخاله ی گلم اومده بودن خونه مون


تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 120 گرم
وانیل :كمي
نمک :. ¼ ق چ
آب جوش : ½ پیمانه
روغن مایع : ¼ پیمانه
آرد الک شده : 150 گرم
بیکینگ پودر :1.5 ق چ
پودر نارگیل: ½ پیمانه

فر رو با حرارت 175 درجه روشن کنید. 
آرد + شکر + بیکینگ پودر + نمک رو توی ظرف بزرگی با هم مخلوط کنید.
زرده و سفیده رو از هم جدا کنید.
سفیده هم زنید تا فرم بگیره و از ظرف نریزه. (ظرف سفیده رو بزارید توی یخچال)
زرده ها + آب جوش + روغن مایع و وانیل رو هم 15 ثانیه با همزن بزنید. (اب جوش رو باید در حال همزدن زرده ها اضافه کنید که زرده ها پخته نشن)
یک گودالی وسط مخلوط ارد ها درست کنید مایع تخم مرغ ها رو وسطش بریزید و با لیسک خوب مخلوط کنید. پودر نارگیل رو هم میتونید همین الان اضافه کنید و هم بزنید.
در اخر سفیده ها رو به مخلوط اضافه میکنید. و با لیسک به ارامی از زیر به رو فولد كنيد . آرام و دوراني !!!

کف یک قالب 23 سانتی رو کاغذ روغنی بزارید. و مایع رو داخل قالب بریزید. و به مدت 45 دقیقه توی فر بزارید. یادتون باشه قالب رو چرب نمیکنیم. 

از فر که خارج کردید اجازه بدید 15 دقیقه خنک بشه بعد قالب رو باز کنید.


من بعد نصف کردن کیکم به کمک فرچه سطح داخلی کیک رو شربت آب انبه مالیدم بعد هم خامه و گردو خرد كرده و حلقه های موز
سطح رویی کیک هم مشخصه که با چه میوه هایی تزیین شده 
خوشششمزززززززززززهههههه بوووووود 


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ یکشنبه بیست و چهارم اردیبهشت 1391 ] [ 17:59 ] [ خاله ریزه ] [ ]

سلام خواهرهای کدبانو ی خودم

به مناسبت 8 اسفند یه پارتی خودمونی و دو نفره با مامان گرفتم که به شرح زیر می باشد.

برای ناهار

خوراک اردک ساده و خوشمزه

گوجه بادمجون خوشمزه که من از بچگی عاشقش بودم و برام یادآور خاطرات خوبه!

سالاد شیرازی بامزه!

ته دیگ سیب زمینی که محبوب اکثر خونواده هاست!!

برای عصرونه هم زبرا کیک با چای سبز!

آموزش ها تو ادامه ی مطلب هست.

*اون بنده ی خدای از همه چی بی خبر که نظر خصوصی گذاشت یه نام و نشون از خودش بذاره تا جوابش رو بدم.



موضوعات مرتبط: آشپزی سنتی خاله ریزه، کیک های خاله ریزه، غذاهای محلی خاله ریزه
ادامه مطلب
[ سه شنبه نهم اسفند 1390 ] [ 20:50 ] [ خاله ریزه ] [ ]
این کیک رو چند روز پیش درست کردم با این دستور ( دستورش رو از انجمن روزمنو که تو لینک هام هست گرفتم)



تخم مرغ 4 عدد
شكر 1 پيمانه
کره 2/1 پيمانه
آب پرتقال تازه 2/1 پيمانه (1 پرتقال)
پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق چاي خوري پر 
آرد 1/5_2 پيمانه 
بكينگ پودر 1 قاشق چاي خوري 


اول سفيده تخم مرغ و زرده رو از هم جدا كنيد وزرده را خوب بزنيد و شكر را به زرده اضافه كنيد وحسابی بزنيدشون تا زرده كش دار بشه . سپس به ترتيب پوست پرتقال و بعد کره نرم شده را در چند مرحله و سپس آب پرتقال را به زرده اضافه كنيد و با همزن بزنيد . سپس سفيده های تخم مرغ را هم که زده بوديد . اونو به زرده اضافه كنيد و آروم هم بزنيد و بعد آرد و بكينگ پودر و كه از قبل با هم مخلوط كرديد به مواد اضافه كنيد و سپس در قالبي كه كمي چرب كرديد بريزيد و در فر با دماي 175 درجه براي 1 ساعت بپزيد .


تقریبا هم مزه ی کیک کره ای پرتقالی ای که برای شب یلدا درست کردم بود. وا اما برای رو کش کیکم از تر کیب زیر استفاه کردم که از وبلاگ خواهر گلم سرآشپز سپیده گرفتم

خامه:200 گرم

پودرقند:5 ق غ

پودركاكائو:2 ق غ

منتهی حس میکنم خیلی روون بود و اینبار می خوام نصف خامه رو کم کینم و به جاش 100 گرم پنیرخامه ای بریزم

در آخر روش پودر نارگیل و پودر پوست پرتقال ریختم


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ جمعه سی ام دی 1390 ] [ 12:37 ] [ خاله ریزه ] [ ]
[ شنبه بیست و چهارم دی 1390 ] [ 11:26 ] [ خاله ریزه ] [ ]

قبلا کیک یزدی درست کرده بودم ولی اینبار با یه دستور دیگه درست کردم که نسبت به کیک قبلی م بافت نرم تر و لطیف تری داشت

هر دو دستور قبلی و اینی که الان درست کردم رو از انجمن روزمنو یادگرفتم که تو لینکدونیم هست

اینم دستورش


جوش شیرین یک ق م
ماست یک لیوان
تخم مرغ دو عدد
شکر آسیاب شده 180 گرم
هل پودر شده یک و نیم ق چ (قابل کم و زیاد شدن)
گلاب یک سوم لیوان کمی کمتر( قابل کم و زیاد شدن)
روغن مایع ترجیحا کانولا دو سوم لیوان
آرد 250 گرم

فر رو روی 180 سانتی گراد 350 فارنهایت گرم میکنیم
اول جوش شیرین رو توی ماست میریزیم و هم میزنیم و کنار میذاریم
بعد تخم مرغ ها رو حسابی میزنیم , شکر را اضافه میکنیم و دوباره حسابی میزنیم تا تا کرم رنگ بشن


روغن و ماست رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم, اگر هل و گلاب میخواستیم بزنیم همراه روغن و ماست به مواد اضافه میکنیم


آرد رو که قبلا الک کرده ایم به مواد در دو مرحله اضافه میکنیم , و به آرامی هم میزنیم(با پایین ترین سرعت هم زن)


در قالب مافین که قبلا کاغذ گذاشته ایم ریخته(دو سوم قالب را پر میکنیم), رویش کمی کنجد میریزیم و برای بیست و پنج دقیقه در فر میگذاریم



موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ چهارشنبه چهاردهم دی 1390 ] [ 11:10 ] [ خاله ریزه ] [ ]

دیشب بدجوری حس ش اومده بود که یه کیک درست کنم! مدتها بود که میخواستم کیک پرتقالی درست کنم ولی پوست پرتقال خشک نداشتم! تا اینکه روزتاسوعا خاله ی عزیزم بهم پوست پرتقال خشک و آسیاب شده داد. بالاخره دیشب رفتم تو سایت انجمن و دستور یه کیک کره ای پرتقالی رو گرفتم و فوق العاده بود!!! انگیزه ی کیک پختن به حدی بود که با وجود اینکه چندتا از مواد اولیه رو نداشتم لباس پوشیدم و تا سوپری سرکوچه رفتم! کیک رو پختم و به خاله جونم زنگ زدم,یلدا رو تبریک گفتم و بهش قول دادم یه تیکه از کیک رو براش حتما ببرم! اونم ما رو برای ناهار امروز دعوت کرد! الانم که دارم اینجا پست میذارم دوباره همون کیک رو درست کردم و هنوز توی فر هست آخه از کیک دیشبی چیزی نمونده که بخوام برای خاله عزیزم ببرم!

اینم سفر ه کوچولو ی شب یلدای خانواده ی کم جمعیت ما. نه هندونه و نه انار!! هرچی تو یخچال بود آوردیم وسط!

داداش م که حسابی از کیک خوشش اومده بود, از تو کمدش این چند تا آدامس خوشرنگ بنفش رو بهم داد و گفت خواهرجون بگیر برای تزیین کنار غذا ت استفاده کن. منم خیلییییییی ذوق کردم گفتم عکسش رو بذارم اینجا 

مواد لازم :


کره -------------- 200 گرم (نرم شده)
شکر آسیاب شده -------------- 175 گرم
تخم مرغ -------------- 4 عدد
آرد ------------- 2 پیمانه
بیکینگ پودر ------------ 3 ق چ خ 
نمک --------------- 1/4 ق چ خ
شیر ------------ 1/3 پیمانه برابر با 80 میلی لیتر
پوست رنده شده پرتقال ... به میزان لازم.


فر رو با درجه 180 روشن کنید
تمام مواد رو تک تک توی ظرف بزرگی بریزید . اول با دور کند همزن بزنید.. در حدی که فقط با هم مخلوط بشن. و بعد به مدت 3 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید.. 
مواد رو توی قالب  23 سانتی که کفش رو کاغذ روغنی انداختید .. چرب کردید و ارد پاشیدید بریزید .. صاف کنید و به مدت 40 دقیقه (برای من 50 دقیقه شد) توی فر قرار بدید. 
برای اطمینان از پخت کامل کیک ..یک خلا دندان وسط کیک فرو کنید اگر تمیز در اومد یعنی کیک اماده ست.

مواد لازم برای کرم 

کره نرم شده ........... 50 گرم
پنیرخامه ای ............. 200 گرم
پودر کاکائو ............ 1 ق غ خ سر پر
پودر قند ................. 5 قاشق غ خ سر پر
آب نصف یک پرتقال .

همه رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن خوب میزنیم تا یک دست شود .!


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ پنجشنبه یکم دی 1390 ] [ 11:5 ] [ خاله ریزه ] [ ]

خوب خانومهای هنرمند

با این پست می خوام قالب مشکی وبلاگ رو بردارم. انشالله خدا تو این مدت از همه مون عزاداری هامون رو قبول کرده باشه و فرج آقا رو نزدیک تر کنه. هیئتی که ما امسال می رفتیم, قبل شروع مراسم و  بعد پایان مراسم همه دعای سلامتی آقا رو میخوندن. مطمئنم هیئت های دیگه هم برای فرج دعا میکردن اللهم عجل لولیک الفرج


دیشب این کیک رو درست کردم  و باید بگم که فوق العاده ست. بافت نرم و مرطوبی داره در عین حال بسیا بسیار ساده و بی دردسر.لایه ی رویی ش براقه و انگار یه لایه شکلات روشه درحالی که توی مواد اولیه حتی یه دونه شکلات هم نیست!

این کیک رو حتما درست کنید و از خوردنش لذت ببرید. اصل سرو این کیک با مارمالاد یا بستنی یا میوه و ... هست ولی ما با چایی خوردیم و محشر بود!

به هیچ وجه جوش شیرین رو حذف نکنین. میزان مواد رو اصلا دست کاری نکنین چون یا پف ش میخوابه یا سفت میشه. مثل دستور پیش برین انشالله نتیجه هم میگیرین.

دستورش رو از انجمنمون گرفتم و براتون اینجا میذارم


مواد لازم : 


آرد ....... 1 پیمانه
شکر ............ 1 پیمانه
آب داغ ............ 1 پیمانه 
پودر کاکائو .......... 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر ............. 1 ق چ خ
جوش شیرین ........... 1 ق چ خ 
تخم مرغ .......... 1 عدد
کره آب شده................ 60 گرم یا 1/4 پیمانه



طرز تهیه : 

همه مواد رو بجز تخم مرغ و کره با هم مخلوط میکنید .. بعد تخم مرغ و کره رو هم اضافه میکنید و با دور کند همزن خوب مخلوط کنید . 
مواد رو توی قالب مربع 20 سانتی یا گرد 20 سانتی که کفش رو کاغذ روغنی گذاشتید و چرب کردید بریزید . و برای 30 تا 35 دقیقه با حرارت 175 درجه توی فر قرار بدید. 


هــمــــــیــــــن ! 

اجازه بدید خنک بشه و بعد از قالب خارج کنید و با بستنی وانیلی و یا سس تمشک یا هرچیز دیگه که خودتون میدونید سرو کنید .


من روش پودر پوست پرتقال ریختم که خاله عزیزم روز تاسوعا امسال بهم داد.خدا الهی برام نگه ش داره خیلی مهربون و کدبانو و باسلیقه ست.


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ دوشنبه بیست و هشتم آذر 1390 ] [ 14:57 ] [ خاله ریزه ] [ ]

این رو هم از انجمن یاد گرفتم و مشب به خاطر دایی جونم که برامون کلی انار و رب انار و خوراکی های محلی آورد,درست کردم چون عاشق کیک یزدیه!

داشتم عکس میگرفتم که داداشیم اومد خونه با کلی نوشیدنی خوشمزه! گفت اینها رو بذار کنارش و عکس بگیر.فداشششششششششش بشم.

دستور رو از انجمن کپی کردم و اینجا میذارم!

یک لیوان آرد 

نصف لیوان شکر

نصف لیوان روغن مایع

5 قاشق غذاخوری شیر

یک قاشق مربا خوری سر صاف بکینگ پودر

نصف قاشق چای خوری وانیل

دو عدد تخم مرغ

یک قاشق مربا خوری پودر هل

سه قاشق غذا خوری گلاب

همه مواد را در یک ظرف با هم خوب هم میزنیم تا یکدست شود و شروع به حباب حباب شدن کند بعد در قالب ریخته و روی کیکها کنجد میریزیم و 40 دقیقه در فر 180 درجه از قبل گرم شده میگذاریم.


منظور از ليوان همون ليوانهاي دسته دار فرانسوي هست كه گنجايش 200 ميلي ليتر آب رو داره.

اگه تو قالب مافين درست كنين زمان نصف ميشه يعني براي من در درجه 180 و بيست دقيقه آماده ميشه ولي در قالب بزرگتر كه همشو با هم ريختم تو قالب كيك همون 40 دقيقه شد.



موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ چهارشنبه دوم آذر 1390 ] [ 22:11 ] [ خاله ریزه ] [ ]
این کیک رو از انجمن روزمنو یاد گرفتم که تو لینک هام آدرسش هست.

دیشب درستش کردم. 1تیکه کدو حلوایی مونده بود تو یخچال و داشت خراب میشد.منم دست به کار شدم

این دستور در اصل دستور مافین کدو حلوایی هست ولی من توی قالب بزرگ هم درست کردم مشکلی پیش نیومد فقط چون کدو حلوایی بافت کیک رو سنگین می کنه هرچه حجم مواد بیشتر باشه پفش کمی کمتره ولی کیفیتش همونه

بهتون توصیه میکنم امتحان کنید من که به عنوان یک کیک فصلی خیلی پسندیدم 

مواد لازم:

آرد 220 گرم

بیکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری

تخم مرغ 2 عدد

شکر ریز 200 گرم

کره ذوب شده 113 گرم

شیر 60 میلی لیتر

کدوحلوایی پخته شده 200 گرم

دارچین نصف قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل یک هشتم قاشق مرباخوری

پودر هل یک چهارم قاشق مرباخوری

نمک یک چهارم قاشق مرباخوری

وانیل یک هشتم قاشق مربا خوری


طرز تهیه:

تخم مرغ ها را به مدت 2 دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود

شکر را به آنها اضافه کنید و یکی دو دقیقه بزنید (لازم نیست خیلی دانه های شکر حل بشود)

کره را ذوب کرده و بگذارید خنک شود 

کدو حلوایی را بپزید (یا بخارپز کنید) و پوره کنید (توجه: بعضی انواع کدو بعد از پخته شدن طعم شوری دارند در آنصورت نمک را از دستور حذف کنید)

کره ذوب شده، شیر، وانیل و کدو حلوایی را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید (از اینجا به بعد به همزن نیازی نیست)

در ظرف دیگری آرد، دارچین، نمک، زنجبیل، بیکینگ پودر و پودر هل رابا هم الک کنید و در دو مرحله به مواد قبلی اضافه کرده و با قاشق مخلوط کنید

خیلی آرام و با حوصله مواد را از هم باز کنید چون اگر زیاد هم بزنید کیک لاستیکی می شود

مواد را در قالب چرب شده بریزید و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 30-40 دقیقه قرار دهید تا وسط آن پخته و روی آن طلایی شود

این مقدار 12 مافین می دهد



موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ چهارشنبه دوم آذر 1390 ] [ 13:3 ] [ خاله ریزه ] [ ]

اینو قبلا درست کرده بودم و دستورش تو وبلاگم هست. به عشق حاجی داداشی گلم درست کردم و خداروشکر خیلی استقبال شد.راستی کیک قبلی م رو بدون وانیل درست کردم چون خاله عزیزم از بوی وانیل بدش میاد توی اون هل ریخته بودم ولی این رو مث رسپی اصلی و با وانیل درست کردم.




موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ یکشنبه بیست و نهم آبان 1390 ] [ 18:19 ] [ خاله ریزه ] [ ]

عیــد ولایـــت مبـــارک

دستور این کیک رو داشتم ولی توی دستورش وانیل داشت و گردو.چون ندیده بودم کسی درست کنه دستم به کار نمیرفت! تا اینکه سرآشپز سپیده چند مدت پیش اینو درست کرد و با مقایسه دو دستور,دستور سپیده بیشتر به دلم نشست! سپیده زمانی که این کیک رو درست کرد برای افطارش خورد! جالب اینه که منم امروز برای اولین بار این کیک رو درست کردم و با مامانیم برای افطار خوردیم.

دستورش 99% مثل دستور سپیده جونه

مواد لازم

آرد 150 گرم

کره 80 گرم

تخم مرغ 2 عدد

بکینگ پودر 1 ق چ سرپر

نسکافه یا قهوه 1 ق چ سرپر

شکر نصف پیمانه

خرما 40 عدد یا 400 گرم

طرز تهیه

هسته گردو ها رو در میاریم.هسته ها رو تو فنجون میریزیم و مقدار کمی بهش آب داغ اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هسته ها رو میریزیم و آب رو به  همراه نسکافه به خرما ها اضافه میکنیم و میذاریم رو گاز تا له بشن.بعد شکر و کره رو اضافه میکنیم.شکر رو حذف نکنین بهتره چون نسکافه و قهوه کمی تلخ مزه هستن و شکر تلخی شون رو تا حدی خنثی میکنه! من خودم از کیک های کم شیرین خوشم میاد و شیرینی این کیک با این میزان مواد عالیه!

تخم مرغها رو در ظرفی با همزن برقی آنقدر میزنیم تا حسابی پف کنه.بعد مخلوط خرما که خنک شده رو بهش اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم تا حسابی با هم مخلوط شن.بعد هم آرد و بکینگ پودر رو که از قبل با هم مخلوط کرده و الک کرده بودیم رو اضافه میکنیم و باز هم با همزن برقی اونقدر میزنیم تا مواد یکدست بشن.میریزیم تو قالب و روش گردو خرد شده میریزیم و میذاریم تو فر.حتی توی دستور اصلی ش دیدم که گردو ها رو قاطی مواد میکنن.من ترسیدم گردوها بسوزه و فقط روی مواد ریختم.میذاریم تو فر و فکر کنم بعد 45 دقیقه آماده ست.

منم مثل سپیده عزیزم روی کیکم کافی میت ریختم.اون سکه ها هم عیدی هایی هست که دوستهای سید بزرگوارمون بهمون هدیه دادن!


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ سه شنبه بیست و چهارم آبان 1390 ] [ 19:38 ] [ خاله ریزه ] [ ]
این کیک رو برای اولین بار پنجشنبه درست کردم و بردم خونه ی خاله عزیزم.خدا رو شکر عطر و بافتش معرکه بود و حسابی جلوشون پز دادم! 

دستورش رو از انجمن روز منو کپی کردم و براتون میذارم

دستور و مواد لازم :

تخم مرغ 3 عدد 
شکر 1 پیمانه 
روغن مایع 2/1 پیمانه 
کره 50 گرم اب کرده 
ماست 1 پیمانه 
آرد 210 گرم یا 2 پیمانه 
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری 
سیب 3 عدد 
پودر دارچین 
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه 

شکر ،روغن و کره را چند دقیقه با همزن بزنید تا رنگش روشن شه. تخم مرغها را یکی یکی به مواد اضافه کنید . بعد ماست را اضافه کنید .آرد و بیکینگ پودر را با قاشق به بقیه مواد اضافه کنید یا با همزن دور کند کمی بزنید 
مواد را در قالب 30×20 بریزید و سیب ها روی مایع کیک بگذارید و روی آن دارچین بریزید و به مدت 40-45 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید 

نکات:
کف قالبتون رو بهتره کاغذ روغنی بزارید و کفش رو کمی با کره چرب کنید 
مدت زمان پخت بسته به فرتون هم داره بعد از نیم ساعت چک کنید

یکی هم گفته بود بهتره اول دارچین رو بریزیم و بعد سیب ها رو ( به شکل رز ) بچینیم چون اینطوری دارچین کمتری میریزیم و سیب ها بهتر معلوم میشه!

سیب ها هم باید روی هم خوابیده باشن در غیر این صورت در حین پخت داخل کیک فرو میرن!

بازم درست میکنم و عکسش رو میذارم


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ شنبه بیست و یکم آبان 1390 ] [ 21:32 ] [ خاله ریزه ] [ ]
دستور این کیک رو از انجمن روزمنو که توی لینک هام هست یاد گرفتم.همین امروز دستورش رو دیدم و امروز هم درستش کردم! فوق العاده شد! نکته ی جالب تر اینه که این کیک رو توی فر درست کردم و دیگه کیک ها و شیرینی هام رو دم نمیکنم!! دیگه راحت شدم

مواد لازم:

یک قوطی شیر عسلی

چهار عدد تخم مرغ(من سه تا ریختم)

یک لیوان آرد

نصف ق غ بیکینگ پودر

پنجاه گرم کره(آب شده و خنک شده)


طرز تهیه

فر را روی 180 سانیتی گراد 350 فارنهایت گرم میکنیم

قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم , یا کاغذ روغنی میندازیم

همه مواد رو با هم مخلوط کرده(ترجیحا با همزن برقی), داخل قالب میریزیم و برای 30 تا 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده میگذاریم.

بعد از 30 دقیقه چک میکنیم اگر تستر تمیز بیرون اومد, کیک ما آماده است!


این کیک کم شیرین و بسیار بافت نرم و خوشمزه ای داره!

این کیک میتونه با میوه سرو بشه, یا مارمالاد یا خامه.


نکته:یک ق چ  وانیل هم ریختم که مطمئن بشم کیک بوی تخم مرغ نخواهد داد. 


اینم ترکیب عسل + گرده گل + پودر گل محمدی + دارچین که من اکثرا همراه چای میخورم و خیلی از طعمش خوشم میاد


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ پنجشنبه پنجم آبان 1390 ] [ 16:36 ] [ خاله ریزه ] [ ]

این کیک رو فکر کنم شنبه درست کردم و طعم زعفرونش بی نظیر بود! خیلی هم ساده و راحته درست کنین مطمئنم خوشتون میاد...

مواد لازم

تخم مرغ 8 عدد ( من 7 تا ریختم و قصد دارم این دفه کمتر هم بریزم)

آرد 3 لیوان سر خالی

شکر 2 لیوان سرپر

وانیل, هل, زعفرون به میزان لازم

شیر 1.5 لیوان

بکینگ پودر 1 قاشق چای خوری پر یا 1.5 قاشق چای خوری

روغن مایع نصف لیوان

طرز تهیه

آرد و بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و 2 بار الک میکنیم.تخم مرغ و شکر رو با هم زن برقی به قدری میزنیم که سفید بشه و پف کنه.همه ی مواد به جز آرد رو اضافه میکنیم به مایع تخم مرغ و هم میزنیم در آخر آرد رو در 3 مرحله و آرام اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد مایه رو داخل قالب میریزیم و میذاریم تو فر که من طبق معمول دم کردم!


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ پنجشنبه پنجم آبان 1390 ] [ 13:40 ] [ خاله ریزه ] [ ]

آموزشش رو قبلا گذاشتم.مثل همون درست کردم.دایی جون کوچیکم قرار بود امروز بعدظهر بیاد پیشمون این و درست کردم و با هم خوردیم.من کیک هام رو دم می کنم برای همین روی کیک هام طلایی نمیشه.دیگم کوچیک بود برای مواد کیک برای همین یه مقدار از مواد رو برداشتم و مثل کیک کوچیک درست کردم.

این کیک اصلیم

برش کیک

اینم کیک ریزم

برش کیک ریز 


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ جمعه بیست و دوم مهر 1390 ] [ 19:13 ] [ خاله ریزه ] [ ]
این کیک رو امروز عصر با دستور زیر درست کردم.کم شیرینه و برای عصرونه بسیار مناسبه


شکر یک و نیم پیمانه 

روغن سه چهارم پیمانه 

تخم مرغ 3 عدد 

شیر یا ماست سه چهارم پیمانه (من ماست ریختم)

آرد دو پیمانه 

بکینگ پودر 1و نیم  قاشق مربا خوری

جوش شیرین نوک قاشق چای خوری

وانیل یک چهارم قاشق مربا خوری 


زرده وسفیده رو جدا می کنیم.زرده رو با وانیل شکر وروغن مخلوط کرده وبا همزن برقی می زنیم تا کاملا یه دست بشه شیر یا ماست رو هم اضافه میکنیم و بعد آرد رو که از قبل با بکینگ پودر الک کردیم رو در 3 مرحله اضافه میکنیم.سفیده رو هم می زنیم تا کف کنه واز ظرف برنگرده بعد سفیده رو به زرده اضافه می کنیم و آروم و دورانی در یک جهت با لیسک هم میزنیم.من چون فر ندارم این کیک رو دم کردم!

با شکلات تخته ای آب شده در شیر و گردو های خرد شده و پودر نارگیل تزیینش کردم.


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ دوشنبه هجدهم مهر 1390 ] [ 22:31 ] [ خاله ریزه ] [ ]
این کیک رو امروز برای تولد آقا امام رضا (ع) پختم و قرار با عنایت خدا امشب موقع اذان مغرب با مامان بریم امامزاده و بین خانومها پخش کنیمش انشالله.امیدوارم امام رضا (ع) ازم قبول کنن

دستور این کیک رو از یه وبلاگ گرفتم که الان یادم نیست ولی احتمال زیاد از همینهایی هستن که لینکشون کردم یه سرچ میکنم بعد حتما اسم اون عزیزی که آموزش این کیک رو گذاشته بودن رو اینجا قید میکنم.از خدامیخوام ایشون که فعلا نمیدونم کیه هم تو ثواب پخت این کیک سهیم باشن انشالله. التماس دعا دوستان

عید همه گی مبارک

این دستور مال خانوم saly از سایت هنر آشپزی هست.

آب جوش 1 پیمانه

پودر کاکائو 50 گرم

شکلات سیاه 60 گرم

وانیل

نمک

تخم مرغ 4 عدد

روغن 2/1 پیمانه

آرد 250 گرم

شکر 250 گرم

بکینگ پودر 5/1 قاشق چای خوری


در کاسه آبجوش و پودر کاکائو و شکلات را مخلوط تا شکلات آب شود سپس روغن را اضافه میکنیم و بعد که از داغی افتاد وانيل و زرده ها را اضافه میکنیم سپس شکر را اضافه میکنیم 

آرد و نمک و bp رو الک کرده و در چند مرحله به مایع شکلاتی اضافه میکنیم و با قاشق ، ليسک يا مفتول يکدست کنيد.(من در اینجا کمی آب اضافه کردم چون مایع کیک خیلی سفت شده بود مثل خمیر).

سفيده را با همزن هم بزنيد تا سفت شود و در 2 مرحله به مایع اضافه کنيد .

فر حدود 180 -190 مدت 45 قالب 25 سانت.( من هم چون فر ندارم طبق معمول کیکم رو توی دیگ  تفلون دم کردم)

یا رضا روی کیکم اصلا خوب نشد ولی مهم نیست چون من کیکم رو برش میزنم و بین نمازگذارها پخش میکنم


موضوعات مرتبط: مناسبت ها و اخبار خاله ریزه، کیک های خاله ریزه
[ شنبه شانزدهم مهر 1390 ] [ 15:35 ] [ خاله ریزه ] [ ]

اینم کیک پخارپز من که کلی نگرانش بودم و خدارو شکر عالی شد

مث دستور پخت سیما جونه فقط کاکائو نریختم. پیشنهاد میکنم داخل موادتون کمی جوش شیرین هم بریزین تا کیکتون پوک تر بشه.

مواد لازم :


تخم مرغ ۳ عدد

روغن مایع نصف لیوان یا کمتر 

شکر ۱ لیوان

شیر ۱ لیوان 

پودر کاکائو ۳ ق غ 

پکینگ پودر ۱ ق غ سر خالی

وانیل ۱ ق چ( میتونین از وانیل و پکینگ پودر ترکیه استفاده کنین تو بسته های کوچولو)ارد ۲ لیوان 

برای تزیین میتونین از سس شکلاتی یا پودر شکر یا پودر نارگیل استفاده کنین . 


طرز تهیه :

ارد- کاکائو و وانیل و پکینگ پودر را با هم مخلوط کنین و سه بار الک کنین .

تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم تا کاملا پف کنه . بعد شیر و رو غن را میریزیم و میزنیم بعد مواد خشکمون رو به تدریج اضافه میکنیم و هم میزنیم . سعی کنین هم زدن ها تون در یک جهت باشه . 

بعد میریزیم تو فنجان یا ظروف سوفله چرب شده تون . سرشو زیاد پر نمیکنیم چون پف میکنه و میریزه . 
بعد تو یک قابلمه یا ماهی تابه این ظروف پر شده رو بچینین و توش اب بریزین مقدار اب باید تا نصفه های فنجان رو بگیره بیشتر از اون نه .بعد در ظرف رو دمکنی بزارین بعد ابتدا با حرارت زیاد پزین تا اب به درجه جوش برسه بعد حرارتش رو کم کنین و تو حرارت ملایم تا ۲۰ -۲۵ دقیقه بپزین بعد کیک ها میپزن در ظرف رو مثل فر تا بیست دقیقه باز نمیکنیم و یکی رو امتحان میکنیم با چنگال اگه به چنگال نچسبید کیک هامون حاضره نوش جان .


موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ یکشنبه سوم مهر 1390 ] [ 17:14 ] [ خاله ریزه ] [ ]

برای دایی جونم و خانوم و بچه ش که دو روزه اومدن خونه مون کیک اسفنجی درست کردم که عکس هاشو براتون میذارم. دستور پختش رو از انجمن خانوم گل گرفتم.

مواد لازم:

آرد 3لیوان
شکر 1 لیوان و نیم 
روغن که فرق نمیکنه مایع و جامد بودنش 1 لیوان
شیر 1 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
وانیل 1/4 قاشق چ
بکینگ پودر 1 قاشق و نیم غذاخوری

طرز تهیه:
تخم مرغها رو با شکر و وانیل با همزن یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ شود (نیازی به جدا کردن سفیده و زرده نیست) شیر را اضافه میکنیم و کمی از شیر را نگه میداریم
(حدود 4 یا 5 قاشق).هم میزنیم.سپس روغن را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم.حالا آرام آرام آرد (از قبل با بکینگ پودر مخلوط و 2بار الک کرده ایم) اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.میتوانیم مقداری از این مواد را برداشته و با پودر کاکائو مخلوط کنیم و لابلای مواد داخل ظرف بریزیم(سعی کنیم که از مواد وانیلیمون رقیق تر باشد)شیر باقی مانده را هم اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم تا خمیر یکدست شود.حالا درون قابلمه ی تفلون یا نچسب (که از قبل چرب کرده و ارد پاشیده ایم) میکنیم و از خمیر کاکائویی هم لابلاش میریزیم.حالا در قابلمه رو با دمکنی میپوشونیم و روی شعله پخش کن روی گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا 1ساعت.بعداز 1ساعت کیک آماده است.لطفا تا نیم ساعت 40 دقیقه به هیچ عنوان درقابلمه رو باز نکنید تا پف کیک نخوابه.

 میتوانید کشمش هم داخل این کیک بریزید به این صورت که قبل از اینکه آرد را داخل مواد بریزید کشمش ها را داخل آرد ریخته و با آرد مخلوط کنید و بعد آرد و کشمش رابا هم اضافه کنید تا کشمش ها در حین پخت رو نیایند.
 از آبمیوه های طبیعی هم به جای شیر میتوانید استفاده کنید و طعم های دیگر هم تجربه کنید.

اینم عکس بدون تزیین کیکم...خیلی خوشمزه شده بود همه خوششون اومده بود...



موضوعات مرتبط: کیک های خاله ریزه
[ شنبه دوم مهر 1390 ] [ 22:15 ] [ خاله ریزه ] [ ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

اینجـــــا از آشپـــــزی هــام میگـــم...
k h a l e . b l o g f a
تمام آموزش های آشپزی ای که میذارم حداقل یه عکس از غذایی که خودم درست کردم رو میذارم.اگر دیدین یکی از پستها عکس نداره صفحه رو ریفرش کنین.
لینک دوستان